Nosilka FreeON Easy Move 3 v 1

Starši smo radi informirani, seznanjeni z dobro predstavitvijo izdelka in načinom uporabe. Še bolj pa nam je všeč, kadar lahko pridobimo tudi uporabniško izkušnjo iz prve roke, torej izkušnje staršev ob njihovi uporabi. Le-ta pripomore k lažji odločitvi ob nakupu izdelka za svojega otroka.

Za spletni portal Nosečka.net je nosilko testirala Laura, @mladamami. Preberite, njeno izkušnjo ob uporabi in kakšno je njeno mnenje …

Če ste vsaj malo pustolovska družina, in se kdaj pa kdaj radi odpravite v naravo in na kakšen hrib, potem veš, da povsod z vozičkom pač ne gre. Včasih se je treba odpraviti peš. Nič ne rečem, vozičkanja sem se zelo veselila, vendar sem komaj čakala, da bo naš malček ravno prav velik za nošenje v nosilki. Otrok se nosi pri materi 9 mesecev, zato jih večina obožuje nošenja v nosilkah. Ni pa vsaka nosilka primerna za pravilen razvoj otroka. Ko sem se sama odločala za primerno nosilko, sem imela tri pogoje: primernost za otrokov pravilen razvoj, cena in udobje zame. Ob vsem tem pa je dojenček ob nošenju zadovoljnejši, saj se nahaja v varnem naročju starša, ter zaradi pokončnega položaja lepše in lažje opazuje okolico okoli sebe.

Tako sem izbrala nosilko, ki si jo lahko zapnem sama, otroku omogoča primeren C položaj hrbtenice in M položaj nog. Hkrati pa mi nudi primerno oporo pri nošenju otroka. Tako sem si ob prvi priložnosti kupila nosilko in zanjo odštela kar velik zalogaj. Pred kratkim, pa se mi je ponudila priložnost, da poskusim in testiram nosilko blagovne znamke FreeON, ki je po vrednosti mladim staršem vsekakor dostopnejša. Testirala sem nosilko FreeON Easy Move 3 v 1, ki je cenovno dostopnejša in primerna za udobno nošenje otroka že od njegovega rojstva. Z navdušenjem lahko povem, da me je res pozitivno presenetila.

Odpravili smo se na daljši sprehod in ugotovili naslednje: nosilka FreeON Easy Move 3 v 1 je nosilka, ki omogoča nošenje otroka v treh položajih. Ima nastavljivo oporo za glavo, zagotavlja pravilen način nošenja otroka v M položaju nogic, enostavno zapenjanje in prilagajanje pasov ter naramnic, zračnost materialov in opora v predelu trebuha za udobnejše nošenje otroka. Nosilnost nosilke je od 3,5 kg in vse do 15 kg. Nosilka je zelo lahka a kompaktna za uporabo. Dodala bi le eno stvar, če bi želela nosilko uporabljati pogosteje in za daljša časovna obdobja – oporo v ledvenem delu. Če jo nosite čez jakno ali bundo, tega ne boste opazili. Jaz pa jo ponavadi nosim pod bundo in mi je ta opora na daljšem sprehodu manjkala. Vseeno pa menim, da boljše nosilke za takšno ceno skoraj da ne boste dobili, saj je odlična za uporabo.

Predstavljeno nosilko FreeON Easy Move 3 v 1, lahko kupite ali si jo v »živo« pogledate v specializiranih prodajalnah Baby Center ter v prodajalnah z bolje založenimi oddelki otroške opreme. 

Recenzija izdelka je bila objavljena na spletni strani Nosecka.net .

Scroll to Top