Avtosedež Galaxy, i-Size 40-105 cm

Da se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu vsakič znova odpeljali novim dogodivščinam naproti, izberite avtosedež FreeON Galaxy, ki popolnoma ustreza otrokovi velikosti od 40 – 105 cm. Avtosedež se lahko pohvali s številnimi funkcionalnostmi, kot je nastavljiv naslon za hrbet in glavo ter 360° vrtljivo sedišče, seveda pa nismo pozabili niti na varnost. Zraven isofix sistema pritrjevanja…

EAN: 3830075049003 SKU: 49003 Kategorije: , ,

Da se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu vsakič znova odpeljali novim dogodivščinam naproti, izberite avtosedež FreeON Galaxy, ki popolnoma ustreza otrokovi velikosti od 40 – 105 cm. Avtosedež se lahko pohvali s številnimi funkcionalnostmi, kot je nastavljiv naslon za hrbet in glavo ter 360° vrtljivo sedišče, seveda pa nismo pozabili niti na varnost. Zraven isofix sistema pritrjevanja dodatno stabilnost nudi teleskopska noga, za primer trka pa ima vgrajeno dodatno bočno zaščito.

FreeON Galaxy i-Size je avtosedež nove generacije in se z oceno zadovoljivo uvršča med zanesljivejše na našem trgu ter se hkrati postavlja tudi ob bok uveljavljenim evropskim blagovnim znamkam.

Med 30-timi sedeži, ki jih je oktobra letos testiral AMZS, v sodelovanju s priznanimi evropskimi avtomobilskimi klubi, je potrdil svojo visoko kakovost, tako z varnostnega, kot tudi uporabniškega vidika in se uvrstil med varnostno in uporabniško prijaznejše na našem trgu.

Več podrobnosti si oglejte v objavljenem članku >> AMZS test za avtosedež FreeON.

Avtosedež, ki se prilagodi otrokovi višini
Avtosedež FreeON Galaxy ustreza najsodobnejšemu i-Size standardu, kjer se velikost avtosedeža določa glede na višino otroka. Primeren je za otroke od 40 do 105 cm višine. Da ustreza otroku skozi različna obdobja otroštva, je mogoče po zaslugi prilagodljivega naslona za glavo na 7 položajev ter odstranljivega pomanjševalca. Za dodatno udobje pa še poskrbi nastavljiv naklon hrbtišča v 3 položaje.

Varnost na prvem mestu
Pri otroškem avtosedežu FreeON Galaxy je varnost na prvem mestu. V vozilo se pritrjuje s pomočjo isofix sistema, za večjo stabilnost pa poskrbi teleskopska noga. Avtosedež ustreza i-Size varnostnemu standardu, kar pomeni, da je testiran tako na čelne kot bočne trke, v primeru slednjih ima tudi vgrajeno stransko zaščito, ki ublaži morebitne sile v primeru trka. Otroka se v avtosedež pripenja s pomočjo 5-točkovnega varnostnega pasu.

360° vrtenje sedišča olajša in prihrani marsikatero opravilo
Zraven varnosti in prilagodljivosti se lahko avtosedež FreeON Galaxy pohvali še z eno posebnostjo, to je možnost 360° vrtenja sedišča. Ta funkcija je še posebej priročna pri posedanju otroka v avto ali iz njega, ter v prvih mesecih otroštva, ko se mora otrok skladno s i-Size standardom voziti v nasprotni smeri vožnje.

Ne, nismo pozabili na udobje
Čeprav avtosedež FreeON Galaxy zagotavlja izjemno varnost in funkcionalnost, pa nismo pozabili na udobje in na praktičnost. Za udobje med vožnjo poskrbi mehko oblazinjeni sedežni del. Prevleka avtosedeža je odstranljiva in jo je mogoče tudi oprati v pralnem stroju.

Ob pravilni uporabi in namestitvi avtosedež FreeON Galaxy zagotavlja le-ta najboljšo možno varnost otroka v vozilu.

Lastnosti:

 • Primeren za otroke od 40 do 105 cm
 • testiran po standatdu i-Size ECE R129
 • potrjena kakovost z ADAC testom
 • rotacija 360°
 • celovita stranska bočna zaščita
 • odstranljiv pomanjševalec
 • namestitev v nasprotni smeri vožnje od 40 do 105 cm
 • pripenjanje: isofix + podporna noga
 • namestitev v smeri vožnje od 76 do 105 cm
 • pripenjanje od 76 do 105 cm Isofix + podporna noga
 • naklon hrbtišča je nastavljiv v tri položaje
 • naslon za glavo je nastavljiv v 7 različnih položajev
 • 5-točkovni sistem zapenjanja
 • Dimenzije avtosedeža 64 x 43,5 x 54,5 cm
 • Teža sedeža 15 kg
 • Snemljiva in pralna prevleka

 

Zakaj izbrati FreeON avtosedež? 

Zadovoljni otroci so najpomembnejše merilo prijetne in mirne vožnje z avtomobilom. Naša linija FreeON CAR ponuja raznoliko ponudbo avtosedežev za novorojenčke in za starejše otroke, ki jih združuje odlična kakovost, brezpogojno udobje in eleganten videz. Na izbiro so številni modeli, primerni za vsako obdobje otrokove rasti, avtosedeži pa so udobni, enostavni za uporabo in v skladu z najnovejšimi standardi varnosti v cestnem prometu.

FreeON je blagovna znamka otroške opreme, ki sledi trendom in potrebam sodobnih staršev.

 

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top