Avtosedež Galaxy, i-Size 40-105 cm

Avtosedež FreeON Galaxy je avtosedež, primeren za otroke od 40 do 105 cm. Zraven 360° vrtljivega sedišča se lahko pohvali z nastavljivim naslonom za hrbet in glavo ter izjemnimi standardi varnosti. Da se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu vsakič znova odpeljali novim dogodivščinam naproti, izberite avtosedež FreeON Galaxy, ki popolnoma ustreza otrokovi velikosti od 40 – 105…

EAN: 3830075049003 SKU: 49003 Kategorije: ,

Avtosedež FreeON Galaxy je avtosedež, primeren za otroke od 40 do 105 cm. Zraven 360° vrtljivega sedišča se lahko pohvali z nastavljivim naslonom za hrbet in glavo ter izjemnimi standardi varnosti.

Da se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu vsakič znova odpeljali novim dogodivščinam naproti, izberite avtosedež FreeON Galaxy, ki popolnoma ustreza otrokovi velikosti od 40 – 105 cm. Avtosedež se lahko pohvali s številnimi funkcionalnostmi, kot je nastavljiv naslon za hrbet in glavo ter 360° vrtljivo sedišče, seveda pa je nismo pozabili niti na varnost. Zraven isofix sistema pritrjevanja dodatno stabilnost nudi teleskopska noga, za primer trka pa ima vgrajeno dodatno bočno zaščito.

Avtosedež, ki se prilagodi otrokovi višini
Avtosedež FreeON Galaxy ustreza najsodobnejšemu i-Size standardu, kjer se velikost avtosedeža določa glede na višino otroka. Primeren je za otroke od 40 do 105 cm višine (od rojstva do nekje 4 leta starosti). Da ustreza otroku skozi različna obdobja otroštva, je mogoče po zaslugi prilagodljivega naslona za glavo na 7 položajev ter odstranljivega pomanjševalca. Za dodatno udobje pa še poskrbi nastavljiv hrbtni naslon v 3 položaje.

Varnost na prvem mestu
Pri otroškem avtosedežu FreeON Galaxy je varnost na prvem mestu. V vozilo se pritrjuje s pomočjo isofix sistema, za večjo stabilnost pa poskrbi teleskopska noga. Avtosedež ustreza i-Size varnostnemu standardu, kar pomeni, da je testiran tako na čelne kot bočne trke, v primeru slednjih ima tudi vgrajeno stransko zaščito, ki ublaži morebitne sile v primeru trka. Otroka se v avtosedež pripenja s pomočjo 5-točkovnega varnostnega pasu.

360° vrtenje sedišča olajša in prihrani marsikatero opravilo
Zraven varnosti in prilagodljivosti se lahko avtosedež FreeON Galaxy pohvali še z eno posebnostjo, to je možnost 360° vrtenja sedišča. Ta funkcija je še posebej priročna pri posedanju otroka v avto ali iz njega, ter v prvih mesecih otroštva, ko se mora otrok skladno s i-Size standardom voziti v nasprotni smeri vožnje.

Ne, nismo pozabili na udobje
Čeprav avtosedež FreeON Galaxy zagotavlja izjemno varnost in funkcionalnost, pa nismo pozabili na udobje in na praktičnost. Za udobje med vožnjo poskrbi mehko oblazinjeni sedežni del. Prevleka avtosedeža je odstranljiva in jo je mogoče tudi oprati v pralnem stroju.

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top