Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1, Rider PLUS, črni

Free2Move leseni trikolesnik in poganjalec Rider PLUS, ponuja kar 2 funkciji v enem izdelku. Prvi leseni trikolesnik lahko kasneje, ko bo vaš malček nekoliko zrastel, povsem enostavno, le v nekaj korakih, spremenite v leseni poganjalec.  Trikolesnik je zasnovan za najmlajše, saj je primeren že za otroke pri starosti 18 mesecev.   Leseni trikolesnik je odlično prvo prevozno sredstvo, ki otroku…

Barvne opcije:
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
EAN: 3830075042851 SKU: 42851 Kategorije: ,

Free2Move leseni trikolesnik in poganjalec Rider PLUS, ponuja kar 2 funkciji v enem izdelku.

Prvi leseni trikolesnik lahko kasneje, ko bo vaš malček nekoliko zrastel, povsem enostavno, le v nekaj korakih, spremenite v leseni poganjalec.  Trikolesnik je zasnovan za najmlajše, saj je primeren že za otroke pri starosti 18 mesecev.  
Leseni trikolesnik je odlično prvo prevozno sredstvo, ki otroku zagotavlja zanimivo in zabavno igro, ob enem pa mu ponuja novo izkušnjo v gibalnem razvoju. Ko bo vaš malček dovolj spreten v vožnji s trikolesnikom, le-tega povsem enostavno preoblikujete v poganjalec ali tako imenovano šolsko kolo. Leseni trikolesnik in poganjalec Rider je izdelan je iz visoko kvalitetnega lesa, pohvali pa se lahko z udobnim sedežem ter ročaji, ki zagotavljajo dober otrokov oprijem.  Ima 10 colska, gumirana kolesa.

Lastnosti:
•    za otroke starejše od 18 mesecev do otrokove teže 25 kg
•    10-colska kolesa,
•    nastavljiva višina sedeža med 28 in 32 cm

Teža trikolesnika je le 2,9 kg.

Starost otroka

18 mesecev

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top