Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1, Rider pink

Free2Move leseni trikolesnik in poganjalec Rider, ponuja kar 2 funkciji v enem izdelku. Prvi leseni trikolesnik lahko kasneje, ko bo vaš malček nekoliko zrastel, povsem enostavno, le v nekaj korakih, spremenite v leseni poganjalec.  Trikolesnik je zasnovan za najmlajše, saj je primeren že za otroke pri starosti 12 mesecev.   Leseni trikolesnik je odlično prvo prevozno sredstvo, ki otroku zagotavlja…

Barvne opcije:
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
Leseni trikolesnik in poganjalec 2v1
EAN: 3830071139630 SKU: 39630 Kategorije: ,

Free2Move leseni trikolesnik in poganjalec Rider, ponuja kar 2 funkciji v enem izdelku. Prvi leseni trikolesnik lahko kasneje, ko bo vaš malček nekoliko zrastel, povsem enostavno, le v nekaj korakih, spremenite v leseni poganjalec.  Trikolesnik je zasnovan za najmlajše, saj je primeren že za otroke pri starosti 12 mesecev.  
Leseni trikolesnik je odlično prvo prevozno sredstvo, ki otroku zagotavlja zanimivo in zabavno igro, ob enem pa mu ponuja novo izkušnjo v gibalnem razvoju. Ko bo vaš malček dovolj spreten v vožnji s trikolesnikom, le-tega povsem enostavno preoblikujete v poganjalec ali tako imenovano šolsko kolo. Leseni trikolesnik in poganjalec Rider je izdelan je iz visoko kvalitetnega lesa, pohvali pa se lahko z udobnim sedežem ter ročaji, ki zagotavljajo dober otrokov oprijem.  Ima 7 colska, gumirana kolesa. Na ogrodju trikolesnika je odprtina, ki omogoča enostavnejše prenašanje, kadar vaš malček več ne zmore vožnje.
Lastnosti:
•    za otroke starejše od 12 mesecev do otrokove teže 20 kg,
•    7-colska kolesa,
•    obremenitev do teže 20 kg,
•    nastavljiva višina sedeža med 23 in 27 cm

 

 

Starost otroka

18 mesecev

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top