Personalizirana dekica – Luka

BUBABA mehka in topla dekica za vašega malčka! Personalizirana, samo za vašega otroka. Nežno, mehko, udobno in toplo! Udobni tekstilni izdelki, izdelani z veliko skrbnostjo na kakovosti, varnosti otrok, vizualni ter ljubki noti, da bi otrokom omogočili čim lepše, enostavno in udobno privajanje na novo okolje. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. Za…

Barvne opcije:
Personalizirana dekica - Luka
EAN: 3830075046668 SKU: 46668 Kategorije: , ,

BUBABA mehka in topla dekica za vašega malčka! Personalizirana, samo za vašega otroka.

Nežno, mehko, udobno in toplo! Udobni tekstilni izdelki, izdelani z veliko skrbnostjo na kakovosti, varnosti otrok, vizualni ter ljubki noti, da bi otrokom omogočili čim lepše, enostavno in udobno privajanje na novo okolje. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. Za pokrivanje v posteljici, vozičku, doma ali na sprehodu.

Mehkoba dekice zagotavlja občutek udobja, tekstura materiala pa otroke pomirja in boža. S svojim modernim in celovitim izgledom lepo dopolnijo vsako otroško sobo.

Iščete popolno darilo ob rojstvu otroka, prejemu sv. krsta ali morda rojstni dan? Želite, da bo darilo ostalo v lepem spominu?

Potem ne oklevajte, izberite personalizirano dekico Bubaba by FreeON še danes.

Lastnosti:

  • Sestava: 100% poliester,
  • minky material,
  • dvoslojna (dvostranka uporaba),
  • dimenzije: 75×90 cm.

*Proizvedeno na Hrvaškem. 

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top