Silikonski stolp Square

Free2Play Silikonski stolp Square je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa so odličen pripomoček za urjenje fino motorike. V kompletu je 7 silikonskih posodic kvadratne oblike, vsaka je druge barve in velikosti. Zlagajo se lahko ena na drugo in ena v drugo. Izdelek je popolnoma varen za vašega otroka, saj je izdelan iz…

Barvne opcije:
Silikonski stolp Square
EAN: 3830075046224 SKU: 46224 Kategorije: , ,

Free2Play Silikonski stolp Square je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa so odličen pripomoček za urjenje fino motorike.

V kompletu je 7 silikonskih posodic kvadratne oblike, vsaka je druge barve in velikosti. Zlagajo se lahko ena na drugo in ena v drugo.

Izdelek je popolnoma varen za vašega otroka, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona za živila in lesa, ne vsebuje BPA, lateksa in ftalatov in je brez vonja. 

Čiščenje seta silikonskih oblik na lesenem ladnju je popolnoma enostavno. Čisti se lahko s toplo milnico, ali pa ga enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Dimenzije sestavljenega stolpa: 7,3 x 7,3 x 7,3 cm.

 

Primerno za otroke od rojstva naprej. 

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

V slovenščini

V angleščini

V hrvaščini

V makedonščini

V nemščini

Daljinsko vodenje

Starost otroka

0 mesecev

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top