Zimska spalna vreča Baloni 0-6 m

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi.  Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki Bubaba by FreeOn izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico.    Izredno…

Barvne opcije:
Zimska spalna vreča Baloni 0-6 m
Zimska spalna vreča Baloni 6-24 mesecev
EAN: 3830075041335 SKU: 41335 Kategorije: , ,
Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. 
Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki Bubaba by FreeOn izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše.
Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico. 
 
Izredno lahka in zračna zimska spalna vreča Baloni, s katero lahko nadomestimo odejico. 
Otroci se med spanjem velikokrat odkrijejo, zato priporočamo uporabo spalne vreče, ki je mehka in zračna ter otroku zagotavlja dovolj prostora za neovirano gibanje, a ga hkrati prijetno greje. Praktičen in premišljen sistem zapiranja omogoča enostavno previjanje in preoblačenje otroka ter poskrbi za mirne noči brez prebujanja.
Posebnost je skrita zadrga, ki otroku zagotavlja še večje udobje, vreči pa daje dodaten estetski čar.
 
Primerna od 0 do 6 mesecev.
 
Sestava:
  • material: 100% bombaž,
  • polnilo: 100% poliester.
Starost otroka

6 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top